+31 (0) 657 37 14 02 info@denhoed-co.nl

“Gouddelvers, je weet toch dat weinig gouddelvers echt rijk zijn geworden? Dan hadden mensen als Levy het beter begrepen. Je verdient aan de materialen die al die gouddelvers nodig hebben. Zoals spijkerbroeken, schoenen, pikhouwelen, etc. ”.

Back Bench voor de Zorg

Dat verhaal werd door deze arts in spé goed begrepen. “Ik ga de back bench / opzetten voor al die ZZP’ers en kleine bedrijfjes in de zorgsector. Dit is het goudklompje wat ik meeneem uit deze ondernemers-opleiding en uit een apart gesprek met Tom Willem”.

Zijn bedrijf heeft diverse diensten ontwikkeld en uitvoerig getest in de praktijk. De diensten zijn gebaseerd op vier pijlers:

  1. het geheel ontzorgen van de klant
  2. kostenverlagingen
  3. omzetverhoging
  4. het ontzorgen van ondersteunende processen bij de klant

Landelijk Platform

Het bedrijf is nu uitgegroeid tot een landelijk kwaliteits- en ondernemers-platform voor praktijkeigenaren in de zorg. Het netwerk zorgt voor ondersteuning en onderling worden individuele, praktisch adviezen gegeven. Het platform deelt kennis, mensen leren van elkaar en het voorziet in allerlei producten en services om een praktijk succesvol te runnen.

Robert Jan acteert continu in het speelveld van zorgverzekeraars, politiek, patiënten-gedrag en zorgsector-praktijken. De opgedane kennis en recente ontwikkelingen, zet hij via het platform om in praktische adviezen, gespecialiseerde dienstverlening en kant en klare producten.

Inzicht verkrijgen

Het bedrijf helpt de ZZP’er of ondernemer inzicht te krijgen in de inkomsten en uitgaven. Het helpt bij het inrichten van de administratieve processen. Financieel inzicht is een absolute must voor een duurzame praktijkvoering in de zorg.

Hulp kan ook geleverd worden bij een beheers-audit, een plus-audit, een effectiviteit-traject, een materiële controle of een dossier-check. Je kunt terecht voor alle soorten van personeelsvraagstukken. Voor bemiddeling tussen vennoten of firmanten, juridisch advies. Voor het maken van documentatie om een compleet personeelsbeleid te hanteren. Je kunt dus als ondernemer compleet ontzorgd worden, als je dat wilt. En velen willen dat inmiddels.