+31 (0) 657 37 14 02 info@denhoed-co.nl

Ze zat al 7 jaar bij het Communicatie & Media bedrijf. In de tijd was de club hard gegroeid. Van een handjevol mensen naar meer dan 50 medewerkers nu. En het bedrijf had inmiddels ook de grootste bedrijven in Nederland en België als klant binnen gehaald.

Vorige week was haar baas komen vragen of zij senior projectmanager wilde worden. En in feite, de benoeming had hij al ingezet. Zo goed was zij in zijn ogen. Ze was natuurlijk gevleid. Wie zou dat niet zijn?

In het weekend werd de promotie feestelijk gevierd, met vrienden en kennissen. De maandag daarop overviel haar ineens een totaal gevoel van somberheid en leegte. Een gevoel ‘not in touch’ te zijn met wat zij werkelijk leuk vond en echt wilde. Waar haar hart naar uitging. Het gevoel was zo sterk dat ze ontslag nam. De waardering voor haar, en het respect, was groot. Ze werd op haar afscheidsreceptie uitgezwaaid als een koningin.

Haar partner adviseerde om Tom Willem eens om raad te vragen. “Je bent best een baasje …”, ze moest er om lachen. “Je wilt aan de ene kant vrij zijn om jouw dingen te doen en je hebt tegelijkertijd behoefte aan een kleine groep goede mensen om je heen. Je weet heel goed de juiste en bekwame mensen te kiezen. Je vind het leuk om een klein team aan te sturen. Je bent conceptueel erg sterk. Je houdt ervan om in direct contact met mensen te werken, met klanten en met professionals”.

“Als die begintijd precies was wat je wilt, waarom de C&M club geen voorstel doen om samen te werken? Jij mag in de daluren hun talentvolle mensen inhuren. Als klant kies je – in overleg – voor de meest interessante, middelgrote bedrijven. De mensen werken aan creatieve, innovatieve concepten. Zo ontwikkelen zij hun talenten. Juist de beperking qua geld en mogelijkheden betekent dat ze super creatief moeten zijn. Een echte uitdaging! En jij kunt in direct contact met de klant hele mooie projecten doen. Daarbij … kleine bedrijven worden groot. Dan gaan ze over naar het C&M bedrijf. Zo’n lucratief voorstel zou toch moeten triggeren!”