+31 (0) 657 37 14 02 info@denhoed-co.nl

Incentives | Intensives | Mastermind groep

Incentives

Je bent van harte uitgenodigd op een incentive. Een incentive is een NL-versie van een Pow Wow: “a meeting for discussion, especially among friends and colleagues”. Bij alle incentives is de Chatham House Rule van kracht

De incentives zijn bedoeld voor leidinggevenden. Iedere deelnemer mag een ‘case’ inbrengen en specifiek, gericht feedback vragen. De case mag gaan over elke topic of issue die zij ‘hot’ achten en willen bespreken hoe daar mee om te gaan, De mensen van denHoed & Co* bereiden de ‘case’ mede voor en faciliteren zowel op inhoud als proces voor een levendige discussie.

Intensives

De 1-2 daagse intensives zijn van een andere orde. Deze worden georganiseerd op verzoek van een bedrijf, instituut of instelling.

Het kunnen IT/ICT projecten, groei of innovatie trajecten of veranderingsprocessen betreffen die ten gronde en fenomenologisch worden geanalyseerd en besproken. Zowel de situationele, ‘zakelijke’ kant als de humaine ‘mens’-kant komen aan bod.

De intensives zijn in principe ontwikkeld voor management of project teams van 3 tot 5 personen. Bij kleine groepen van 6 tot 16 personen wordt een geheel apart traject ontwikkeld.

 

Mastermind groep

Als je persoonlijk én businesswise wilt groeien, dan help ik jou met het opzetten en faciliteren van een Mastermind groep. Voor een Mastermind groep van 5 tot max. 16 personen wordt een strikt en uitdagend format en regiem aangehouden.

Contact is key!

 

Als de aanpak jou aanspreekt,
laten we dan samen gaan zitten en praten.

Een open conversatie hebben,
business wise met een persoonlijk tint.

Mail of bel me!

Of laat hier jouw gegevens achter
en ik neem contact op.

E: info@denhoed-co.nl

T: +31(0)30 69 21 552

M: +31(0)6 57 37 14 02

 

6 + 15 =