+31(0) 6 53 24 78 44 info@denhoed-co.nl

Incentives | Intensives | Team meetings

 

Incentives

Je bent van harte uitgenodigd op een incentive. Een incentive is een NL-versie van een Pow Wow: “a meeting for discussion, especially among friends and colleagues”. Bij alle incentives is de Chatham House Rule van kracht

De incentives zijn bedoeld voor leidinggevenden. Iedere deelnemer mag een ‘case, een nieuw business model of innovatief idee inbrengen en specifiek, gericht feedback vragen. De incentive mag in principe gaan over elke topic, issue, theorie, techniek of model die deelnemers ‘hot’ genoeg achten en willen bespreken hoe daar mee om te gaan, De mensen van denHoed & Co* bereiden de ‘incentive’ mede voor en faciliteren zowel op inhoud als proces voor een levendige discussie.

  • De incentives worden 2-3 x per jaar gehouden, op namiddagen – vooravonden
  • Op kostprijs-plus basis
  • Minimum van 5 en een maximum van 8 personen
  • Als locatie worden House of Bird (Diemen), Lokaal Victoria (Zeist) of Moeke (Hollandse Rading) aangehouden

 

Intensives

De 1-2 daagse intensives zijn van een andere orde. Deze worden georganiseerd op verzoek van een bedrijf, instituut of instelling.

Het kunnen veranderingsprocessen, groei- of innovatie-trajecten of IT/ICT projecten betreffen die ten gronde en fenomenologisch worden geanalyseerd en besproken. Zowel de situationele, ‘zakelijke’ kant als de humaine ‘mens’-kant komen aan bod.

De intensives zijn in principe ontwikkeld voor management of project teams van 3 tot 5 personen. Bij kleine groepen van 6 tot 16 personen wordt een geheel apart traject ontwikkeld.

 

Team meetings / Career Development Analysis

Je wil met jouw organisatie groeien, innoveren, duurzaam opereren. De kansen en mogelijkheden benutten. Heeft jouw team wel de juiste kwaliteiten en talenten in huis om een goed functionerend en succesvol opererend (business) team te worden?
Met de Career Development Analysis van Human Design kunnen we – op personal en team niveau – nagaan welke essentiële kwaliteiten aanwezig zijn, missen of hinderlijk dubbelop zijn, om een adequaat succesvol team te zijn.

 

 

 

Contact is key!

 

Als de aanpak jou aanspreekt,
laten we dan samen gaan zitten en praten.

Een open conversatie hebben,
business wise met een persoonlijk tint.

Mail of bel me!

Of laat hier jouw gegevens achter
en ik neem contact op.

E: info@denhoed-co.nl

M: +31(0)6 53247844

 

4 + 5 =