+31(0) 6 53 24 78 44 info@denhoed-co.nl

Over TWdH

 

‘Fortes’

Nieuwsgierigheid, mensen en zaken koppelen, anders denken / omdenken, experimenteren en nieuwe dingen uitproberen, als gids en inspirator dienen, dat zijn mijn ‘fortes’. Met studies als Chemische Technologie, Bedrijfskunde, Architectuur, Filosofie en een beetje Nederlands Recht heb ik veel kennis vergaard. De nodige jaren in het buitenland, in verschillende culturen en structuren, hebben mij verrijkt. Met een jarenlange ervaring in het bedrijfsleven – als ondernemer, als executive en als consultant – heb ik een brede blik en ‘gut feeling’ ontwikkeld.

 

Focus

De Nederlandse Vereniging voor Organisatie Adviseurs heeft mij destijds gevraagd een opleiding voor ZZP-professionals op te zetten en hoofddocent te zijn. De opleiding was gefocust op ‘persoon en proces’. Het doorlichten, reshuffle’n en coherent restylen van (bedrijfs)processen werd gaandeweg een specialiteit. Dat heeft mij ook mijn job als professor en kerndocent in verschillende MBA’s opgeleverd. Bij de Erasmus Universiteit heb ik 5 jaar de Bijzondere Leerstoel Projectmanagement mogen bekleden.

Bekijk Tom Willem’s profiel op LinkedIn:

Human Design

Sinds 2016 bestudeer ik Human Design. Dat geeft een unieke combinatie van vakinhoudelijk adviseur en personal coach in één. Het Human Design systeem zorgt ervoor dat mijn coachee’s tot hun recht kunnen komen met hun sterktes, talenten en authenticiteit. Het resulteert in heldere, persoonlijke inzichten en hands-on advies. Het vergroot zeker hun denkraam, handelingsrepertoire en inzicht in hun rol in het leven …

 

Mijn aard

Mijn aard is intuïtief, spontaan, direct en bourgondisch. Dat is de reden waarom de One-on-One sessies bij voorkeur lunch- of diner-sessies zijn. In gerenommeerde etablissementen waar privacy en service vanzelfsprekend zijn.

Mijn vrouw Didy van Heyst, klassiek concertpianiste en dierenliefhebber, is helaas overleden. Zij heeft mij wel geleerd te houden van Rachmaninov, Liszt en Mozart, Mechelse herders en Friese paarden. De honden zijn mijn speelkameraadjes. Mijn Friese hengst Coneijn is mijn grote vreugde en passie. De muziek van Rachmaninov en met name Mozart helpen mij – door er rustig naar te luisteren – door mindere momenten heen…

Hieronder te zien, of bekijk het gehele fragment van Fryslân Dok – It Swarte Goud, deel 4 (vanaf 24:45).

Contact is key!

 

Als de aanpak jou aanspreekt,
laten we dan samen gaan zitten en praten.

Een open conversatie hebben,
business wise met een persoonlijk tint.

Mail of bel me!

Of laat hier jouw gegevens achter
en ik neem contact op.

E: info@denhoed-co.nl

M: +31(0)6 53247844

 

1 + 6 =