+31(0) 6 53 24 78 44 info@denhoed-co.nl

One-on-One Business Coaching

 

Persoonlijke coaching en vakinhoudelijk advies gecombineerd

Tijdens een One-on-One Business Coaching krijg je een unieke combinatie van persoonlijke coaching en vakinhoudelijk advies in één. Je wordt daarbij aangemoedigd om intuïtief, savvy, wijs en empirisch te werk te gaan.

Vragen die je kunt verwachten

Jouw kernvraag of ‘probleem’ is key en startpunt van een conversatie. Vragen die je kunt verwachten zijn:

  • Wat was jouw intentie?
  • Wat was jouw aanname?
  • Wat had je gehoopt te bereiken?
  • Waarom heeft het niet uitgepakt zoals je wilde?
  • Wat waren de obstakels? En hoe kwam het dat?
  • Wat verwacht je van de coaching? En wat werkt voor jou?

Dit is het vertrekpunt van een conversatie die altijd uitmondt in inzichten en ‘oplossingen’ voor jou, persoonlijk en business wise.

Ontspannen plek

Voor een One-on-One Business Coaching wordt de geijkte corporate omgeving verwisseld voor een ontspannen plek. Als het kan met goed eten en goede wijn. Variabelen die uitstekend werken om de beste gesprekken en ideeën op tafel te krijgen!

De duur

Een One-on-One coachingstraject duurt meestal tussen de 3 en 5 sessies, maar meer of minder is natuurlijk altijd mogelijk. Halfjaarlijkse vervolg-sessies zijn een optie.

Naast One-on-One Business Coaching ben ik ook inzetbaar voor:

Kind words

(testimonials)

“In de drie gesprekken werd het mij steeds duidelijker waar mijn gaven, sterktes en kwetsbaarheden zaten. Wat ik beter wel en niet kon doen. Waar ik de mist in ben gegaan door naar anderen te luisteren en niet naar mijn ‘vrouwelijke’ intuïtie en gevoel. Met de partners ben ik overeengekomen de jonge adviseurs meer te gaan begeleiden en minder in de uitvoering te gaan zitten. Daar zit per slot mijn kracht en gave en het is een “welkome vrouwelijke aanvulling”.

Managing partner

Adviesbureau

“Onze halfjaarlijkse 1-on-1 is altijd gezellig en inspirerend. Het geeft mij altijd weer energie en spirit om een voorliggend probleem aan te kaarten, door te spreken en op een andere wijze aan te pakken. Tom Willem reikt altijd iets aan waar ik niet aan heb gedacht”

Manager Innovatie

Consumer Products

“Onze half-jaarlijkse gesprekken zijn voor mij uiterst waardevol en inspirerend. We beginnen altijd met ‘de klok gelijk stellen’ door even terug te kijken en kijken daarna vooruit. Vooruit naar wat er speelt en zou kunnen plaatsvinden. Soms eindigt dat in een complete tour d’horizon, maar het is altijd verfrissend en zinvol. Ze geven mij energie.”

Hoogleraar en directeur

Innovatie-tech Bedrijf

Contact is key!

 

Als de aanpak jou aanspreekt,
laten we dan samen gaan zitten en praten.

Een open conversatie hebben,
business wise met een persoonlijk tint.

Mail of bel me!

Of laat hier jouw gegevens achter
en ik neem contact op.

E: info@denhoed-co.nl

M: +31(0)6 53247844

 

5 + 3 =