+31 (0) 657 37 14 02 info@denhoed-co.nl

Team Counseling

(4-7 personen)

Zinvol en gericht inzicht en raad

Worstel je met vragen als: Hoe kan ik met mijn team voorop lopen, bewust groeien, ‘groen’ en ‘purposeful’ opereren? Hoe kan ik mee-surfen op digitale en maatschappelijke golven? Heb ik wel een team en een eco-systeem met de juiste kwaliteiten? Twijfel je, denk dan eens aan Team Counseling, wellicht gekoppeld aan het Business Studio concept. De professionals van denHoed & Co* begeleiden bedrijven en instellingen. Team Counseling houdt in: zinvol en gericht inzicht en raad krijgen. Inzicht in de aanwezige team-kwaliteiten, team-performances, de bedrijfsprocessen en het vigerende eco-systeem. Raad waarbij de mensen op eigen kracht en energie in beweging komen, met een helder doel voor ogen. 

De gouden ingrediënten

De gouden ingrediënten van Team Counseling zijn: korte lijnen, open communicatie, vertrouwen en respect, wederzijdse chemistry. Het traject is afhankelijk van de mensen, de ‘opgave’, de aanwezige kennis en know how en de ruimte om iets te doen. De focus ligt op: persoon, proces, perspectief en purpose.

De duur

Bij Team Counseling met denHoed & Co* gaat het doorgaans om 5 tot 8 sessies. Indien zinvol en gewenst zijn vervolg-sessies mogelijk.
Het werken met het Business Studio concept vergt wat meer tijd, afhankelijk van de ‘opgave’, deelnemers en mogelijkheden.

Naast Team Counseling ben ik ook inzetbaar voor:

Kind words

(Testimonials)

“Tom Willem heeft met de team-analyse laten zien waar het aan schort. Waarom het team niet die creativiteit, planvorming, concretie en voortgang kon ontwikkelen die verwacht werd. Met een ‘geleende kracht’ van een andere research group is dat effectief opgelost.”

Hoogleraar Electrotechniek

“Dat gaat niet werken. Laten we het zo eens proberen…”, was de simpele suggestie. 
Dat – het Business Studio concept part I – hebben we geprobeerd. Als team hadden we wel met de nodige sceptisch of het zou lukken. Maar tot onze verbazing, hij had gelijk!
Teammanager Productontwikkeling

Tech Bedrijf

“Ik heb genoten van zijn flair in het begeleiden van het groepsproces. Vooral van zijn interventies. En dat bij deze jonge mensen, die toch niet gauw wat aannemen. Het heeft geleid tot hele nieuwe ideeën en unieke designs en uiteindelijk ook tot zeer tevreden klanten.”

Eigenaresse

Entertainment Bureau

Contact is key!

 

Als de aanpak jou aanspreekt,
laten we dan samen gaan zitten en praten.

Een open conversatie hebben,
business wise met een persoonlijk tint.

Mail of bel me!

Of laat hier jouw gegevens achter
en ik neem contact op.

E: info@denhoed-co.nl

T: +31(0)30 69 21 552

M: +31(0)6 57 37 14 02

 

5 + 8 =