+31(0) 6 53 24 78 44 info@denhoed-co.nl

Team Analysis en Counseling

(4-7 personen)

Zinvol en gericht inzicht en raad

Worstel je met vragen als: Hoe kan ik met mijn team voorop lopen, bewust groeien, ‘groen’ en ‘purposeful’ opereren? Hoe kan ik mee-surfen op digitale en maatschappelijke golven? Heb ik wel een team met de juiste kwaliteiten? Twijfel je, denk dan eens aan Team Analysis en Counseling, op basis van Human Design en wellicht gekoppeld aan het Business Innovation Studio concept. Team Analysis en Counseling houdt in: zinvol en gericht inzicht krijgen in de aanwezige persoonlijke en team-kwaliteiten, team-performances, en het beste eco-systeem voor het team. En raad waarbij de mensen op eigen kracht en energie in beweging komen, met een helder doel voor ogen. 

De gouden ingrediënten

De gouden ingrediënten van Team Analaysis en Counseling zijn: Career Design Analysis vanuit Human Design perspectief, open communicatie, vertrouwen en respect, wederzijdse chemistry. Het traject is afhankelijk van het aantal mensen, de ‘opgave’, de aanwezige kennis en know how en de ruimte om iets te doen. De focus ligt op het inzichtelijk maken van aanwezige kwaliteiten, talenten,  persoonlijkheden en de individuele keuze-strategieën. Bij de team-analyse wordt gekeken of de essentiële elementen voor een succesvol (business) team aanwezig zijn.

De duur

Bij Team Analysis en Counseling met denHoed & Co* gaat het doorgaans om 5 tot 8 sessies. Het traject bestaat uit twee onderdelen: de personal coaching sessies en de team coaching sesies. Indien zinvol en gewenst zijn verdiepende vervolg-sessies mogelijk.

Het daaropvolgend werken met het Business Innovation Studio concept en de New Economy filosofie vergt wat meer tijd, afhankelijk van de ‘opgave’, aantal deelnemers (in teams) en facilitaire mogelijkheden. De focus ligt hier op de 7 samenhangende P’s van de Heptagoon: persoon, people (team), proces and positioning, presence en interactions, purpose en perspectief, pace en progress. 

Naast Team Counseling ben ik ook inzetbaar voor:

Kind words

(Testimonials)

“Tom Willem heeft met de team-analyse laten zien waar het aan schort. Waarom het team niet die creativiteit, planvorming, concretie en voortgang kon ontwikkelen die verwacht werd. Met een ‘geleende kracht’ van een andere research group is dat effectief opgelost.”

Hoogleraar Electrotechniek

“Dat gaat niet werken. Laten we het zo eens proberen…”, was de simpele suggestie. 
Dat – het Business Studio concept part I – hebben we geprobeerd. Als team hadden we wel met de nodige sceptisch of het zou lukken. Maar tot onze verbazing, hij had gelijk!
Teammanager Productontwikkeling

Tech Bedrijf

“Ik heb genoten van zijn flair in het begeleiden van het groepsproces. Vooral van zijn interventies. En dat bij deze jonge mensen, die toch niet gauw wat aannemen. Het heeft geleid tot hele nieuwe ideeën en unieke designs en uiteindelijk ook tot zeer tevreden klanten.”

Eigenaresse

Entertainment Bureau

Contact is key!

 

Als de aanpak jou aanspreekt,
laten we dan samen gaan zitten en praten.

Een open conversatie hebben,
business wise met een persoonlijk tint.

Mail of bel me!

Of laat hier jouw gegevens achter
en ik neem contact op.

E: info@denhoed-co.nl

M: +31(0)6 53247844

 

9 + 13 =